تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۳۹۷۹ اخبار اصلی
معاونت درمان دکتر رضا شجاعی در پیامی سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم را به کلیه اساتید و معلمان تبریک گفتند. متن پیام بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم به نام آفریدگاری که « قلم» را آفرید و به انسان نوشتن آموخت و او را به زیور« اندیشه» آراست. سالروز شهادت معلم دین و دانش، استاد شهید مطهری و روز معلم را به همه معلمان به ویژه اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ علوم پزشکی اراک تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. اینجانب فرارسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم را به فرهنگیان، معلمان و اساتید پر تلاش و دلسوز تبریک عرض نموده و برخود واجب می‌دانم به مصداق حدیث شریف "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" و به افتخار جایگاه رفیع معلمی مراتب سپاس، تقدیر و تشکر خویش را از همکاری، همراهی و تلاش‌های دلسوزانه همه مسئولان و عزیزانی که در این عرصه مهم و حیاتی تلاش می کنند به عمل آورم. در پایان امیدوارم بزرگ معلم جهان هستی یاریگرمان باشد و با همت والای همه اساتید عزیز، فرهنگیان و معلمان فرهیخته به سوی جامعه‌ای پویا و بانشاط گام برداریم و فرزندانمان را برای ساختن و اداره کردن هر چه بهتر جامعه اسلامی، انسانی، تحقق آرمان‌ها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و عمل به منویات مقام معظم رهبری و اجرای برنامه‌های دولت به ویژه اهداف بالادستی نظام تعلیم و تربیت همچون سند تحول بنیادین آماده نماییم.
تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت روز معلم