دومین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۲

۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۲ کد : ۳۷۵۶۴ اخبار اصلی
یک تن به چندین تن نشانده مهر خوبی این عادت عشق است با تفسیر خسته آن مادری که داده اعضای گلش را صدها فرشته کرده بر این کار سجده و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا
دومین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۲

با سلام و آرزوی سلامت و دلی آرام

فرشته ماندگار ۱۰ ساله امیررضا گودرزی به دنبال تصادف در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۱۹ در اورژانس بیمارستان ولی عصر(عج) اراک بستری شده و به دلیل شدت آسیب مغزی، در بدو ورود مرگ مغزی بود. اما به دلیل فوت پدر در صحنه تصادف و مصدوم بودن مادر و وضعیت روحی ایشان، برگزاری جلسه با مادر و اعضای خانواده پدری و مادری کودک با کمی فاصله زمانی در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۲۲ برگزار شده و امیررضا با رضایت مادر بسیار کریم و با سخاوتش در همان روز به بیمارستان امام خمینی تهران اعزام شد و در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۲۳ با اهدای اعضای خود شامل قلب، کلیه ها و کبد جانبخش چند بیمار نیازمند ارگان شده و به انتظار رنج آور آن ها پایان داد‌.
از پرودگار برای مادر بسیار بزرگوار امیررضای عزیز طلب صبر، شکیبایی و عاقبتی خیر و برای کلیه همکاران محترمی که در این فرآیند مقدس تلاش نمودند طلب سعادت و سلامت می نماییم. دعای خیر گیرندگان اعضا بدرقه راهشان باد انشاالله.
روح بلندش شاد و یادش گرامی

کلید واژه ها: ۱۰ ساله امیررضا گودرزی دومین اهداء عضو علوم پزشکی اراک تصادف شهریور ماه