سومین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۲

و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا
۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۷ کد : ۳۸۱۳۵ اخبار اصلی
سومین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۲

"یک تن به چندین تن نشانده مهر خوبی"
" این عادت عشق است با تفسیر خسته"
" آن مادری که داده اعضای گلش را "
" صدها فرشته کرده بر این کار سجده "

با سلام و آرزوی سلامت و دلی آرام
جوان ۳۴ ساله جاوید نام محمد علیمحمدی که به دنبال تصادف در تاریخ ۱۴۰۲/۷/۵ در بیمارستان ولی عصر(عج) اراک بستری شده بود، به دلیل شدت آسیب مغزی در تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۰ دچار مرگ مغزی شده و با رضایت خانواده بسیار کریم و بزرگوارش در همان روز به بیمارستان امام خمینی تهران اعزام شد و در تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۱ با اهدای اعضای خود شامل قلب، کبد و کلیه ها جانبخش چند بیمار نیازمند ارگان شده و به انتظار رنج آور آن ها پایان داد‌‌.
برای این عزیز جانبخش از پروردگار طلب رحمت و مغفرت ابدی، برای خانواده باسخاوتش طلب صبر، شکیبایی و عاقبتی خیر و برای کلیه اساتید و همکاران محترمی که در این فرآیند مقدس تلاش نمودند، طلب سعادت و سلامت می نماییم.
دعای خیر گیرندگان اعضا بدرقه زندگی خود و عزیزانشان باد انشاالله.

قابل ذکر است :  در هر ۲ ساعت، یک بیمار نیازمند به پیوند جان خود را از دست می دهد و در هر ده دقیقه یک نفر به لیست انتظار اضافه می شود.
روح بلندش شاد و یادش گرامی

کلید واژه ها: محمد علیمحمدی سومین اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک اهدای اعضا