بازدید نوروزی کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان فرهنگ خسروانی شهرستان فراهان

شنبه یازدهم فروردین ماه سال ۱۴۰۳
۱۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۹ کد : ۴۲۶۳۵ اخبار اصلی
در این بازدید نحوه خدمت رسانی رضایت مراجعه کنندگان ، حضور کادر درمان و عملکرد این مرکز را به صورت میدانی بررسی و مشکلات و چالش های موجود در این مرکز را ارزیابی کرد.
بازدید نوروزی کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان  فرهنگ خسروانی  شهرستان فراهان

قابل ذکر است در تمامی روزهای ایام نوروز معاون محترم درمان ، مدیر درمان ، مدیر نظارت و کارشناسان معاونت درمان از کلیه بیمارستانها و مراکز درمانی شهر اراک و کلیه شهرستانها بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید ها علاوه بر فرم گزارش بازدید سالهای گذشته که به ستاد نوروزی و مرکز فوریتهای پزشکی تحویل گردیده  ، چک لیست های ارسالی از وزارت متبوع تکمیل و به رئیس اداره نظارت سرکار خانم شکری تحویل شد.

کلید واژه ها: بازدید نوروزی بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان نوروز 1403