توصیه هایی برای تغذیه روزه داران در ایام کرونا

۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۴ کد : ۲۵۲۰۰ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۴۳۹
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی گفت: در سالجاری به دلیل تداوم پاندمی ویروس کرونا نیاز است با برنامه غذایی صحیح بدن خود را در مقابل این ویروس مقاوم کرد لذا اهمیت داشتن یک برنامه غذایی استاندارد بالاتر می رود.
توصیه هایی برای تغذیه روزه داران در ایام کرونا

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، نسرین یادگاری بیان کرد: در یک رژیم  غذایی مطلوب باید مواد غذایی دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و غیره لحاظ شوند و بهتر است میزان مصرف پروتئین، ویتامین و مواد معدنی متعادل و در حد نیاز باشد.

وی ادامه داد: مصرف ۳ وعده غذای اصلی (افطار، شام و سحری) جهت داشتن یک تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان و پیشگیری از ابتلاء به کرونا ضروری و الزامی  است.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی تاکید کرد: مصرف مواد غذایی با شاخص قندی بالا مانند زولبیا و بامیه در وعده سحر موجب گرسنگی زودرس در طول روز، کاهش ایمنی بدن وابتلاء به کرونا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مصرف سالاد یا سبزی در وعده شام و سحر و مصرف ۲ الی ۴ عدد میوه در فواصل بین افطار تاسحر باعث افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.

وی تاکید کرد: مصرف ۸ الی ۶ لیوان آب همراه با عرقیجات گیاهی در فاصله بین افطار تا سحر باعث تامین آب مورد نیاز بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.

یادگاری خاطر نشان کرد: گفتنی است مصرف نان سبوس دار در ماه مبارک رمضان باعث پیشگیری از یبوست و بالا بردن ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا خواهد شد.

وی توصیه کرد: با نوشیدن یک لیوان چای، ۲ لیوان آب از بدن دفع می شود از این رو در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از کرونا چای کمتری مصرف کنید.

 

کلیدواژه‌ها: پیشگیری از ابتلاء به کرونا معاونت بهداشتی


نظر شما :