پویش ملی تغذیه سالم در اراک؛ ارتقاء دانش عمومی درباره انتخاب روغنها
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی اراک، نسرین یادگاری با اشاره به افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیر در دنیا، تصریح کرد که یکی از اقدامات مهم برای کاهش بروز این بیماریها، افزایش سطح آگاهیهای جامعه است. به همین منظور، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت هر ساله پویش ملی آموزش تغذیه سالم را در سراسر کشور برگزار میکند.
وی ادامه داد: امسال نیز این پویش با شعار 'روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم' از تاریخ ۱۷ تا ۳۰ آذرماه برگزار میشود. دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز همزمان با سایر نقاط کشور، نسبت به برگزاری این پویش با همکاری ادارات و سازمانهای برونسازمانی این اطلاع رسانی به جامعه را انجام می دهد .
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت اراک خاطرنشان کرد که یکی از محورهای اصلی این پویش، فرهنگسازی در خصوص نقش روغنها و چربیها در برنامه غذایی است. وی افزود: اصلاح باورهای نادرست درباره روغنها و چربیها و آشنایی جامعه با روغنهای سالم از دیگر اهداف این پویش است."
یادگاری تأکید کرد: انتخاب روغن مناسب برای پیشگیری از بیماریهای مزمن و غیرواگیر مانند چاقی، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان بسیار مهم است. وی همچنین بر لزوم استفاده از فرصتها و تهدیدهای رسانهای برای ارتقاء آگاهی مردم در انتخاب روغنها تأکید کرد.
به گفته وی، واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها اقداماتی برای برگزاری پویش تغذیه سالم و ارائه آموزشهای مفید درباره روغنهای خوراکی انجام میدهند.
از جمله این اقدامات میتوان به برگزاری کلاسهای آموزشی (درباره انتخاب روغنهای سالم برای پختوپز و شیوه نگهداری صحیح روغنها) در ادارات، سازمانها و مدارس اشاره کرد. همچنین ارسال فایلهای آموزشی درباره روغنها به رسانهها، ارائه آموزشهای چهرهبهچهره در مراکز بهداشتی و همکاری شهرداریها برای انتقال پیامهای پویش از طریق بیلبوردها و تابلوهای الکترونیکی از دیگر فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی اراک در این پویش است.
نظر شما :