افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت دکتر پیله رودی

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت دکتر پیله رودی از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۱ کد : ۳۲۳۹۷ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک مرکزخدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت دکتر پیله رودی از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.

مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت دکتر پیله رودی از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت و بطور همزمان افتتاح شد .

بر پایه این گزارش مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت در زمین 400 متر با زیر بنای 900 متر مربع در 3 طبقه و اعتبار90 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی ساخته شده است. لارم به ذکر است جمعیت تحت پوشش در مرکز 18 هزار و 563 نفر ، با اشتغال 12 نفر آماده ارائه خدمات به همشهریان می باشد.

کلید واژه ها: افتتاح بهداشت پروژه سلامت