بازدید معاون مرکز بهداشت شهرستان اراک از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستای

بازدید قلعه نوئی معاون مرکز بهداشت شهرستان اراک از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستای

۰۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۶ کد : ۳۳۲۲۰ اخبار اصلی
بازدیدهای نوروزی قلعه نوئی معاون مرکز بهداشت شهرستان اراک از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستای ارسطو و گوار

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک ؛ صبح امروز دوم فروردین ۱۴۰۲ قلعه نوئی معاون مرکز در ادامه روند بازدید های نوروزی خود از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی گوار و ارسطو بازدید به عمل آورد.

در این بازدید معاون مرکز بهداشت شهرستان اراک ضمن عرض خدا قوت و تبریک عید نوروز به کارکنان ، با پزشک ، کارشناسان مرکز گفتگو و از آزمایشگاه ، پذیرش و ... این مراکز خدمات جامع سلامت بازدید بعمل آورد و از نزدیک روند خدمات رسانی به مردم را در ایام نوروز بررسی کرد .

همچنین قلعه نوئی ضمن تاکید بر ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم از زحمات ارزشمند پرسنل حاضر در برنامه کشیک مراکز قدردانی نمودند.

کلید واژه ها: بازدید نوروز بهداشت تبریک سال نو