بازدید سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک از مرکز خدمات جامع سلامت کارچان

۰۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ کد : ۳۳۲۸۸ اخبار اصلی

وی و ضمن عرض تبریک سال نو به پزشک و همکاران ، نحوه ارائه خدمات به مراجعین توسط پزشک ، ماما و آزمایشگاه وضعیت داروخانه مرکز را در ایام نوروز بررسی نمود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک تاکیدکرد همکاران ترتیبی اتخاذ کنند تا کلیه پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت جمعیت ثبت نام شده در سامانه سیب را امروز مورخ ۱۴۰۲.۱.۵به تفکیک جنس و سن استخراج نمایید .

کلید واژه ها: بازدید نوروز بهداشت اراک