بازدید سید شهریار حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک از مرکز خدمات جامع سلامت مالک آباد

۰۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۸ کد : ۳۳۲۹۰ اخبار اصلی

وی و ضمن عرض تبریک سال نو به پزشک و همکاران ، نحوه ارائه خدمات به مراجعین توسط پزشک ، ماما ، آزمایشگاه را در ایام نوروز بررسی نمود.

حسینی اشاره کرد با توجه به اینکه روستاهای اطراف از جمعیت قابل توجهی از اتباع را در خود جای داده است بهورزان روستا جهت بدست آوردن آمار و اطلاعات دقیق از جمعیت ساکن در روستا بصورت میدانی در محل حضور پیدا کرده و به ثبت آنها در سامانه سیب اقدام نمایند .

کلید واژه ها: بازدید بهداشت اراک نوروز