۱۱۹۳۰ بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی - اماکن عمومی

رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان اراک اظهار کرد: بیش از ۱۱۹۳۰ بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی - اماکن عمومی و رستوران های بین راهی

۱۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۳۳۸۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۹۸
رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان اراک اظهار کرد: بیش از ۱۱۹۳۰ بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی - اماکن عمومی و رستوران های بین راهی توسط کارشناسان بهداشت محیط از ۲۴ اسفندماه تا کنون انجام شده است.
رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان اراک اظهار کرد: بیش از ۱۱۹۳۰ بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی - اماکن عمومی و رستوران های بین راهی

رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان اراک اظهار کرد: بیش از ۱۱۹۳۰ بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی - اماکن عمومی و رستوران های بین راهی توسط کارشناسان بهداشت محیط از ۲۴ اسفندماه تا کنون انجام شده است.

مهندس میری خاطر نشان کرد: ۲۰ تیم بارزسی بهداشت محیط با ۴۲ نفر مسئولیت بازرسی بر رعایت پروتکل های بهداشتی را در ایام نوروز در شیفت های مختلف خدمت رسانی به مردم را برعهده دارند.

وی با بیان اینکه در شهر اراک نیز ۲۰ تیم بهداشت محیط بر کیفیت آب و غذا و نظافت اماکن عمومی و خاص را برعهده دارند، عنوان کرد: تعداد پایش شبکه آبرسانی - کلر سنجی و نمونه برداری از آب۲۴۶۰ مورد توسط کارشناسان بهداشتی از۲۴ اسفندماه تاکنون انجام شده است.

میری گفت : از کل بازدید های صورت گرفته تعداد اقدامات قانونی و برخورد با متخلفین اعم از صدور اخطاریه و معرفی به مراجع قانونی ، پلمپ ۱۳۷۸ مورد و پیگیری شکایات و گزارش های مردمی ۷۵ مورد ، تعداد سنجش با دستگاههای پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی ۴۴۰۶ مورد بوده است .

وی افزود: بازرسی های صورت گرفته در این بازه زمانی مقدار ۲۵۴۴ کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و غیر مجاز توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان اراک جمع آوری شده که در زمان مقرر معدوم خواهد شد.

کلید واژه ها: بازدید بهداشت محیط سلامت موادغذایی


نظر شما :