۱۲ شهریورماه روز بهورز

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک بمناسبت ۱۲ شهریورماه روز بهورز

۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۸ کد : ۳۷۲۲۳ اخبار اصلی
پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک بمناسبت ۱۲ شهریورماه روز بهورز به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک متن این پیام بشرح ذیل می باشد. ۱۲ شهریور ماه هرسال به پاس زحمات و خدمات ارزشمند بهورزان حوزه سلامت و بهداشت در اولین سطح  نظام ارائه خدمات روز بهورز نامیده شده است.
پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک بمناسبت ۱۲ شهریورماه روز بهورز

بی تردید افزایش شاخص‌های بهداشتی، کاهش مرگ و میر کودکان و زنان باردار، ریشه کنی بسیاری از بیماریها در کشور، مرهون تلاشهای مجدانه بهورزانی است که بدون هیچ چشم داشتی در راستای ارتقای سلامت جامعه، گام برداشته و نظام سلامت را یاری می‌کنند.

امروزه افرایش بیماریهای غیرواگیر به دلیل سبک زندگی و تغذیه ناسالم زنگ خطری برای جامعه به شمار می رود ولی سابقه شما در کنترل بیماریهای واگیر و سلامت مادران و کودکان نشان داده که همچنان می توانید به عنوان خط مقدم سلامت و بهداشت جامعه در کنترل و پیشگیری این بیماریها نقش اصلی را ایفا کنید.

روز تلاشگرانی که پیام سلامت را به مناطق دورافتاده کشور نیز رسانده و همراه و همدوش لحظه به ‌لحظه مشکلات و بیماری مردم بوده‌اند؛ به ویژه بهورزان عزیز که در مناطق محروم، رنج مضاعفی را به جان و دل خریده و ارتقاء سلامت و بهداشت امروز در استان، مرهون خدمات صادقانه این بزرگواران است.

امید است این بزرگوارن همچنان با همت و تلاش همیشگی خود در راستای ارتقای شاخص های بهداشتی و تامین سلامت افراد جامعه نقش بسیاری داشته باشند. ضمن تقدیر از فعالیت‌های برجسته بهورزان عزیز و مربیان محترم در امور مرتبط با سلامت، بدین وسیله از خدمات ارزنده، ایشان در حوزه بهداشت کمال تشکر و قدردانی خود را ابراز می‌نمایم.

کلید واژه ها: تبریک بهورز بهداشت سلامت خدمت