بهسازی مرکز خدمات جامع سلامت شهدای صفری

افتتاح پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شهدای صفری بزودی

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۳۹۳۷۷ اخبار اصلی
رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک گفت: مرکزخدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شهدای صفری و آماده بهره برداری است و در بزودی افتتاح خواهد شد.
افتتاح پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شهدای صفری بزودی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک گفت: مرکزخدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شهدای صفری آماده بهره برداری است و در بزودی افتتاح خواهد شد.

حسینی اظهار کرد: مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت با 400 مترمربع زیربنا درسه طبقه بهسازی شده که برای ساخت و تجهیز آن حدودا ۱۲ میلیارد ریال هزینه شده است وی افزود: ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی شهراراک در دستور کارمرکز بهداشت است.

رییس مرکز بهداشت شهرستان اراک گفت: افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت در آینده‌ای نزدیک اقدامی مهم در راستای افزایش دسترسی مردم محله شهدای صفری به خدمات بهداشتی و درمانی و کمک به ارائه خدمات بیشتر به مراجعین این مرکز خواهد کرد.

سید شهریار حسینی نیز گفت: در سال‌ گذشته پروژه‌های خوبی در حوزه سلامت احداث و راه‌اندازی شده و همچنین در سال 1402 چندین پروژه کلنگ زنی و در مرحله ساخت قرار گرفته است که با حمایت و پیگیرهای رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ساخت این پروژه‌ها سرعت بیشتری گرفته است

کلید واژه ها: خدمات بهداشت پروژه بهسازی افتتاح