نکات تغذیه در خودمراقبتی

«۴تیر لغایت ۳ مرداد ۱۴۰۳ ماه خودمراقبتی»
۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۹ کد : ۴۴۸۸۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۸
۱_نمکهای تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری حفظ می نماید. ۲_نمک به مقدار کم مصرف کنید و همان مقدار کم از نوع یددار تصفیه شده باشد. ۳_نمک را در ظروف سر بسته و مات ( دور از نور و رطوبت ) نگهداری کنید و به منظور حفظ ید موجود در نمک ،آن را در آخرین مراحل پخت به غذا اضافه کنید. ۴_مصرف میوه و سبزی از کودکی تبدیل به عادت می شود. ۵_مصرف لبنیات از کوتاه قدی کودکان پیشگیری می کند. ۶_مصرف لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد. ۷_مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. ۸_ بهترین منبع کلسیم، شیر و لبنیات است. ۹_ نان کامل( نان تهیه شده با آرد سبوس دار) بدلیل محتوای بالای فیبر با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانی مدت به پیشگیری از چاقی و اضافه وزن کمک می کند. ۱۰_مصرف نان کامل ( نان تهیه شده با آرد سبوس دار) بدلیل داشتن فیبر نامحلول حرکات روده را منظم کرده و از ایجاد یبوست پیشگیری می کند. ۱۱_مصرف نان کامل ( نان تهیه شده با آرد سبوس دار ) به دلیل داشتن ویتامین های گروه B باعث کاهش بیماری های روحی و روانی می شود . ۱۲_اضافه وزن و چاقی زمینه ساز ایجاد بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی، سکته و سرطان است. ۱۳_چاقی میتواند دلیل کاهش کیفیت زندگی و مرگ زودرس باشد. ۱۴_ توقف افزایش میزان چاقی برای بهبود سلامت و رفاه همگانی ضروروی است.
نکات تغذیه در خودمراقبتی

کلیدواژه‌ها: خود مراقبتی


نظر شما :