مراسم رونمایی ۲ دستگاه آمبولانس جهت مراکز جامع سلامت روستایی ملاباقر و لوزدر

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۶ کد : ۱۹۱۴ اخبار اصلی
مراسم رونمایی ۲ دستگاه آمبولانس جهت مراکز جامع سلامت روستایی ملاباقر و لوزدر با حضور فرماندار ،مدیر شبکه و امام جمعه هندودر و بخشداران برگزار گردید.در این مراسم به هرکدام از مراکز جهت انتقال بیماران یک دستگاه آمبولانس تحویل داده شد.
مراسم رونمایی ۲ دستگاه آمبولانس جهت مراکز جامع سلامت روستایی ملاباقر و لوزدر

ع.محسنی -فعال مدنی ۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۴
با سلام .گرچه خدمت رسانی به مردم جای تقدیر و تشکر دارد و باید تقدیر کرد اما سوالی که مطرح است این است که:1- مگر این مراکز برای اولین بار وسیله نقلیه یا آمبولانس می گیرند ؟2- اگر مسئولین شهرستان این کا را نکنند بفرمایید چه باید بکنند؟3- والله باالله رضا خان برای افتتاح راه آهن سراسری ایران که بزرگترین پروژه ملی این کشورتاکنون بوده اینقدر اههم و تلم راه نینداخت که شما انداختید؟ اخه این همه مسئول از مسئولین شهرستان مثل نمی دانم بخشدار و فرماندار و امام جمعه و شورا و و ....را برای این اقدام دعوت می کنند؟ هزینه تدارکات پذیرایی و ایاب و ذهاب این همه مسئول از کجا تامین شده است؟تاکی مسئولین این مملکت می خواهند نون به هم قرض میدهند و از هم تقدیر و تشکر کنند؟آفتاب لگن 7 دست و شام و نهار هیچی همین قضیه است....این کارا خوبیت که ندارد هیچ ضد تبلیغ و کاهش ارزش کار هم بدنبال خواهد داشت مگر برگزارکنندگان این نوع تشریفات و مراسمات خودستانی ، عقده و حقارت شخصیت داشته باشند و دوست دارند با این خود شیفتگی ها و....خودی نشان دهند و گرنه همه ملت می دانند که پادشاه لخت است و.....ببخشید .خدانگهدار.