بازدید مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت

۱۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۰:۴۰ کد : ۳۲۹۲۷ اخبار اصلی
بازدید مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت

در راستی اجرای تسهیلات نوروزی و ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی به شهروندان و مسافرین نوروزی در ایام تعطیلات مدیر شبکه بهداشت ودرمان شازند به همراه مدیر امور عمومی از مراکز خدمات جامع سلامت مهاجران ،توره و نهرمیان بازدید نمودند .

دکتر واعظ در مرکز خدمات جامع سلامت مهاجران ضمن دیدار و گفتگو با مسئول مرکز و کارکنان تاکید نمود یک دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی در این مرکز نصب و راه اندازی گردد.

مدیر شبکه شازند با حضور در مرکز توره و نهرمیان با اشاره به اینکه این دو مرکز در مسیر تردد مسافران نوروزی می‌باشند باید آمادگی کامل در ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی به شهروندان و مسافرین نوروزی در ایام تعطیلات را داشته باشند . در ادامه از روند بازسازی محل زیست پزشک و دندانپزشک مرکز نهرمیان و خانه بهداشت نهرمیان نیز بازدید نموده و دستور دادند زیست پزشک این مرکز به صورت کامل تجهیز شود و پیگیری های لازم جهت تامین اعتبار بازسازی خانه بهداشت نهرمیان انجام شود.

کلید واژه ها: بازدید توره شهر مهاجران