رئیس جدید شبکه بهداشت ودرمان شازند معرفی شد

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۳۶۳۷ اخبار اصلی
مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید شبکه بهداشت ودرمان شهرستان شازندبا حضور مبین معاون سیاسی،امنیتی واجتماعی فرمانداری ، دکتر علیمحمدی معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
رئیس جدید شبکه بهداشت ودرمان شازند معرفی شد

در این جلسه ضمن تقدیر از فعالیت های دکتر مرتضی واعظ رئیس سابق شبکه بهداشت شازند ، ابوالقاسم قلعه نویی به عنوان رئیس شبکه معرفی شد.

مبین معاون فرماندار شازند ضمن تقدیر از دکتر واعظ پیشرفت پروژه های عمرانی و میزان رضایت مردم در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی را از ویژگی های مدیریت دکتر واعظ عنوان نمود. وی تکمیل ساختمان ستاد شبکه و شروع ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهر شهباز و تجهیز درمانگاه خیر ساز هندور و ایجاد زیرساخت اینترنتی جهت تکمیل نسخه نویسی الکترونیکی در روستا ها را از اولویت های بهداشتی شهرستان شازند عنوان نمود.

دکتر علیمحمدی یکی برنامه های وزارت بهداشت در دولت سیزدهم را ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در دورترین نقاط کشور بیان نمود. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشکر از زحمات دکتر واعظ شهرستان شازند را یکی از موفق ترین شهرستان ها در حوزه درمان و همچنین شاخص های بهداشتی عنوان کرد که در دوران کرونا نیز عملکرد موفق داشته است .

کلید واژه ها: سرپرست