بازدید سرپرست مرکز بهداشت شازند از اردوی جهادی دانشکده توانبخشی شهر هندودر

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۹ کد : ۴۰۱۹۷ اخبار اصلی
بازدید سرپرست مرکز بهداشت شازند از اردوی جهادی دانشکده توانبخشی شهر هندودر

دکتر محمدی از اردوهای جهادی دانشکده توانبخشی در مرکز خدمات جامع سلامت هندودر بازدید نمود . به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسین سلطانی نژاد به نقش اردوهای جهادی در تشخیص زودهنگام تاکید کرد و افزود: در اردوی جهادی که امروز در هندودر شروع شد مداخلات گسترده در حیطه‌های توانبخشی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی و شنوایی شناسی، انجام شده است. وی بیان کرد: این تیم متشکل از اعضای هیات علمی، دانشجویان و پرسنل توانبخشی است و گروه هدف از گروه‌های سنی مختلف خردسال تا سالمندان هستند. این دکترای تخصصی کاردرمانی گفت: در زمینه فیزیوتراپی مداخلاتی مانند تسکین درد، تقویت عضلات و حرکات اصلاحی انجام می‌شود؛ همچنین برای کاردرمانی ذهنی - جسمی برای کودکان اتیسم در سه سطح یک، دو و سه فرآیند تشخیصی و درمان انجام شد و یکسری مراجعان دیستروفی عضلانی و کودکان فلج مغزی نیز جهت دریافت خدمات مراجعه کردند. وی اظهار داشت: برای بزرگسالان که مشکلات نورولوژیک از جمله پارکینسون، سکته مغزی و ام اس دارند، تجهیزات و امکانات خدمات‌رسانی وجود دارد. دکتر سلطانی نژاد در پایان گفت: در زمینه گفتار درمانی نیز کودکان غربالگری شده و مواردی که نیاز به مداخلات سطح بالا دارند به کلینیک‌های زیرمجموعه توانبخشی ارجاع داده شدند و برای مشکلات شنوایی نیز تست اودیومتری انجام شد .

کلید واژه ها: بازدید توانبخشی