در راستای پیگیری امور حوزه سلامت شهرستان شازند از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی قره کهریز بازدید شد

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۰ کد : ۴۵۹۳۹ اخبار اصلی

در راستای پیگیری امور حوزه سلامت شهرستان شازند، مسئولین ارشد این شهرستان با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی قره کهریز که در دست ساخت است، بازدید کردند. به گزارش وب دا مرکزی، مهندس هادیان پور نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و سایر مسئولین شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی، از مرکز خدمات جامع سلامت قره کهریز که در دست ساخت است، با تاکید توجه خاص به مراکز بهداشتی، بازدید کردند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه این بازدید، یکی از معیارهای اساسی در توسعه و پیشرفت کشور را شاخص های سلامت دانست و گفت: برای رسیدن به سطح قابل قبول در حوزه سلامت، باید از همه ظرفیت‌های ممکن کشور، استان و دانشگاه استفاده شود. لازم به ذکر است، عملیات احداث مرکز خدمات جامع سلامت قره کهریز در شهر شهباز به متراژ ۱۰۰۰ مترمربع و احداث ۵ محل زیست پزشک با زیر بنایی به متراژ ۴۳۵ مترمربع در زمینی به متراژ ۱۰۰۰۰ مترمربع از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است و به زودی به مدار خدمت رسانی وارد خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: سلامت شازند قره کهریز