تقدیر از بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شازند

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۹ کد : ۴۶۰۴۰ اخبار اصلی
تقدیر از بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شازند

مراسم تقدیر از بهورزان شاغل در شبکه بهداشت ودرمان شازند به مناسبت روز بهورز با حضور دکتر عبدالرضائی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شازند ، قاسمی معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی فرمانداری شازند و مسئولین معاونت بهداشتی برگزار شد . دکتر عبدالرضائی ضمن تقدیر از زحمات بهورزان،ارتقای شاخص های بهداشتی را مرهون تلاش های بهورزان و مراقبین سلامت در سطح خانه های بهداشت دانست و گفت: با توجه به اهمیت برنامه جوانی جمعیت و کاهش نرخ باروری، بهورزان بایستی با ارائه آموزش های لازم، جامعه را نسبت به برنامه جمعیتی کشور حساس نمایند. قاسمی معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی فرمانداری نیز با بیان اینکه بهورزان در خط مقدم بهداشت و سلامت کشور می باشند آموزش سلامت راضرورتی انکارناپذیردر بحث رشد و توسعه همه جانبه جامعه بیان کرد. در پایان از بهورزان نمونه ،مربیان نمونه بهورزی و کاردان های نمونه و بهورزان بازنشسته با اهدای لوح و جوایز تقدیر شد .

کلیدواژه‌ها: روز بهورز جشن