گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند در خصوص کنترل شیوع کرونا ویروس

۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷ کد : ۹۶۸۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۷۵۵
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند در خصوص کنترل شیوع کرونا ویروس

 

گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند در خصوص کنترل شیوع کرونا ویروس

  1. نظارت و بازرسی بهداشتی از کلیه مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش موادغذایی با اولویت مراکز حساس با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، ابزارکار، بهداشت و سلامت موادغذایی و بهداشت ساختمان، آب مصرفی، دفع صحیح پسماند و فاضلاب، کنترل دخانیات و نظافت عمومی و گندزدایی سطوح
  1. نظارت و تشدید بازرسی از کلیه اماکن عمومی تحت پوشش با در نظر گرفتن اولویت اماکن حساس با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، گند زدایی ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان، کنترل آب مصرفی و دفع صحیح پسماند و فاضلاب، نظافت عمومی و عدم استعمال دخانیات
  1. نظارت و تشدید بازرسی بر ایستگاه های راه آهن، اتوبوس ها و قطارهای مسافربری ....
  2. نصب استیکر، پوستر و پمفلت در اماکن عمومی
  3. تشدید بازرسی از مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان تامین اجتماعی و تکمیل چک لیست مربوطه
  4. اقداماتی از قبیل پیگیری موارد کووید مثبت و آموزش در خصوص نحوه گند زدایی و ضدعفونی موارد مشکوک در منازل،و تحویل محلول گندزدا
  5. دفن بهداشتی اجساد
  6. تشکیل تیم گشت مشترک با تعزیرات ،دامپزشکی ،اصناف و اداره صنعت و معدن و تجارت
  7. کنترل مراکز و اماکن از نظرممنوعیت استعمال و عرضه دخانیات به ویژه قلیان و برخورد قانونی لازم
  8. توزیع آب ژاول، پراستیک اسید و پراکسید هیدروژن در بین مراکز خدمات جامع سلامت تابعه شهرستان و خانه های بهداشت
  9. توزیع مواد ضدعفونی و گندزدا در نانوایی های سطح شهرستان
  10. ارسال پیامک در رابطه با نحوه گندزدایی سطوح و وسایل به نیروهای خدماتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان
  11. انجام هماهنگی  های لازم با سازمان های مربوطه از جمله استانداری، فرمانداری ، شهرداری و... به منظور کنترل و عدم فعالیت بازار های موقت مانند بازارهای هفتگی و روز بازار ها و...
  12. تشکیل وبینار در خصوص کرونا ویروس و آموزش در خصوص نحوه گندزایی سطوح به کاردان ها و بهورزان محترم
  13. تشکیل وبینار در خصوص راهنمای کنترل محیطی کرونا ویروس در اماکن و مراکز تهیه و توزیع برای کاردان ها و بهورزان محترم
  14. نظارت بر نحوه گندزدایی خودپرداز های سطح شهرستان
  15. نظارت بر نحوه گندزدایی آمبولانس های مراکز و تکمیل چک لیست مربوطه
  16. پلمپ مراکز تهیه و توزیع بهمراه پلیس اماکن
  17. بازرسی از کشتارگاه شهرستان و آموزش چهره به چهره
  18. تشکیل جلسه با کلیه شهرداران، بخشداران، دهیاران و بسیج جامعه سازندگی در خصوص نحوه گندزدایی اماکن عمومی و تهیه محلول گندزدا و نحوه استفاده از آن
  19. نظارت بر نحوه گندزدایی اماکن عمومی توسط شهرداران، بخشداران، دهیاران و بسیج جامعه سازندگی

 

 

 

کلید واژه ها: گزارش بهداشت محیط


( ۳ )

نظر شما :