قابل توجه اعضای محترم هیات علمی

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۳۸۸۱۱ اخبار اسلایدی اخبار اصلی
قابل توجه اعضای محترم هیات علمی

برگزاری جلسات  ارائه مشاوره و هم اندیشی در  فرآیند نویسی

علاقمندان می توانند روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت 8  لغایت 17 به دانشکده بهداشت دفتر سرکار خانم دکتر راحله سلطانی مراجعه و یا با شماره تلفن 09143099259 تماس بگیرند.

ارائه فیلم و محتوای آموزشی جهت توانمند سازی، رفع اشکال و ایده پردازی در زمینه نگارش فرآیند آموزشی

محتوای آموزشی در پرتال معاونت آموزش/ مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی/ واحد جشنواره مطهری به آدرس https://arakmu.ac.ir/vce/fa/page/5979   قابل دریافت می باشد.

بستر سازی نقد و نشر فرآیند آموزشی

مطابق با صورتجلسه یازدهمین جلسه کمیته دانش پژوهی آموزشی دانشگاه مقرر گردید در راستای کمک به اعضای هیات علمی دارای فرآیند نوآورانه آموزشی و  همچنین ترویج و تداوم اجرای نوآوری های آموزشی، صاحبان  فرآیندها می توانند پس از تایید مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و با استفاده از بستر کارگاه های توانمندسازی اعضای هیات علمی، نتایج فرآیند آموزشی خود را علاوه بر موارد مطرح شده در آیین نامه جشنواره به صورت دوره ی آموزشی در قالب وبینار یا  کارگاه جهت اعضای هیات علمی ذینفع نشر دهند.

مهلت ارسال خلاصه فرآیند

20 مهرماه لغایت 30 آبان ماه 1402

نحوه ارسال خلاصه فرایند

ارسال فرم خلاصه فرآیند، تاییدیه اجرا و  پیوست های مرتبط با فرآیند از طریق  پست الکترونیک مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به آدرس: EDCARAK@gmail.com