جلسه بررسی و رفع نواقص راهاندازی رشته اپیدمیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد
جلسه بررسی و پیگیری فرآیند راهاندازی رشته اپیدمیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد، با هدف بررسی نواقص و الزامات موردنظر هیأت بورد رشته اپیدمیولوژی و تسریع در روند اخذ مجوز تأسیس این رشته در دانشگاه برگزار شد.
این جلسه با حضور تعدادی از اعضای هیأت ممتحنه ارزشیابی و برنامهریزی رشته اپیدمیولوژی بهصورت وبیناری و با حضور اعضای هیات علمی گروه اپیدمیولوژی، آمار حیاتی، مسئولان و مدیران مرتبط دانشگاه بهصورت حضوری، در سالن دکتر فرازی برگزار شد.
برگزاری این نشست در پی بازدید اعضای هیأت بورد رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه و اعلام نظر این هیأت درباره ضرورت رفع برخی نواقص و تکمیل الزامات موردنیاز برای تأسیس رشته اپیدمیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد انجام گرفت. در این جلسه، ضمن بررسی نتایج بازدید و موارد مطرحشده از سوی هیأت بورد، الزامات و اقدامات موردنیاز برای رفع نواقص و فراهمسازی شرایط لازم جهت راهاندازی این رشته مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین در این نشست، ظرفیتها و زیرساختهای موجود دانشگاه در حوزه اپیدمیولوژی بررسی و درباره راهکارهای اجرایی برای رفع موارد اعلامشده و تسریع در تکمیل فرآیند تأسیس رشته تبادل نظر شد.

نظر شما :