قابل توجه همکاران محترم

آزمون الکترونیک « سبک زندگی سالم ۲ » برای همکاران

۰۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۶ کد : ۱۱۰۸ اخبار اصلی
آزمون الکترونیک  «  سبک زندگی سالم ۲ » برای همکاران

احتراما"با عنایت به برگزاری آزمون الکترونیک « سبک زندگی سالم ۲ » به میزان ۶ ساعت دوره آموزش عمومی قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران مصوب تقویم آموزشی سال ۱۳۹۷ دانشگاه برای گروه هدف : کلیه همکاران دانشگاه و واحدهای تابعه به جزء همکاران طرح پزشک خانواده و نیروهای شرکتی ، مراتب وشرایط شرکت در آزمون به شرح ذیل می باشد: ۱-منبع آزمون تحت عنوان « سبک زندگی سالم ۲ » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی – ( کاربری افراد در سامانه – سوابق آموزشی – دریافت فایلهای آموزشی ) بارگذاری گردیده است. ۲-تاریخ برگزاری آزمون ۳۰ / ۸ / ۱۳۹۷( چهارشنبه ) می باشد% ۳-بازه زمانی برگزاری آزمون ازساعت ۱۵ الی ۱۸ می باشد. ۴-تعداد سوالات آزمون ۱۸ سوال وحداکثر زمان پاسخگویی ۱۵ دقیقه میباشد. ۵-جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome و یا Mozilla Firefox استفاده شود. ۶-هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد. ۷-آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:۲۲۳۳۳ می باشد. ۹-جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ، می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.