سلامت روان با رویکرد کووید ۱۹

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۲۴۱۶ اخبار اصلی
سلامت روان با رویکرد کووید ۱۹

هفته سلامت روان( 18الی24مهر1399)

بیماری کووید 19 که در دسامبر2019درچین آغازشده دارای سرعت انتشاربسیاربالایی بوده وکمترازچندماه تمام کشورهای دنیارامبتلا کرده است .گسترش بسیار وسیع کووید19 که از مهمترین ویژگی این ویروس است وهمچنین درصدمرگ ومیر ناشی ازاین بیماری ،تعداد زیادی از کشورهای دنیا علی الخصوص کشورهای پیشرفته دنیا را با چالش عظیم بهداشتی روبرو کرده واینکه این بحران در دنیا تا چه زمانی پایدار خواهدبود سوالی که بی پاسخ ونیاز به صبر وشکیبایی دارد.ازاین رو در وضعیت پرمخاطره فعلی ،ممکن است وضعیت سلامت روان افراددر سطوح مختلف جامعه را در معرض خطر قراردهد.بنابراین شناسایی علت این اختلالات روانشناختی در افراد مختلف جامعه که سلامت روان آنها ممکن است به خطر افتد امری ضروری است تا با استفاده از شیوه های روان درمانی مناسب بتوان سلامت روان افراد را حفظ نمود.با توجه به امکانات به روز نظیر ویدیو کنفرانس ،برنامه های آنلاین،استفتاده از آپ های مناسب ونهایتا تلفن پروتکل های درمانی نظیر روان درمانی مناسب میتوان ازمیزان اضطراب ،افسردگی واختلال استرس پس ازسانحه وهمچنین سایر اختلالات روانشناختی در بین افراد مختلف جامعه را کاهش داده وسلامت روان افراد را حفظ نمود.
     دراین راستا غربالگری و شناسایی افراد مستعد اختلالات روانشناختی بیماری کرونا و آموزش جمعیت عمومی و پیگیری روتین افراد پرخطر( کودکان، مادران باردار، سالمندان، بیماران فشارخون و دیابتیک ، افرادکووید مثبت و خانواده های افراد درگیر بیماری کووید و خانواده هایی که یکی از اعضای خانواده خود را در اثر بیماری کووید 19 از دست داده  اند) با هدف تامین سلامت روان مردم و شناسایی و درمان به موقع افراد با اختلالات روانی  در سطح شهرستان دلیجان انجام میگردد.