ساختمان پایگاه سلامت امام رضا (ع) افتتاح گردید.

۱۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۲ کد : ۱۲۶۷ اخبار اصلی
ساختمان پایگاه سلامت امام رضا (ع) افتتاح گردید.

صبح امروز آیین افتتاح ساختمان پایگاه خدمات سلامت امام رضا (ع) واقع در انتهای پارک مصلی، نرسیده به حوزه علمیه خواهران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان این پایگاه در زمینی به متراژ  1125 متر و زیر بنای 256 متر و هزینه 3،500،000،000 ریال ساخته شده است.

در این مراسم دکتر فردوسی مدیر شبکه بهداشت به شرکت کنندگان در مراسم خیر مقدم گفته و از معاون بهداشتی دانشگاه درخواست نمود اعتبار مورد نیاز برای تکمیل حصار ساختمان را در اختیار شبکه قرار دهد.

فردوسی با یادآوری زحمات مهندس کردی فرماندار سابق در زمینه تحویل گرفتن زمین، اظهار داشت که ساخت پایگاه چهار ماه طول کشیده است.

در ادامه دکتر نظری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با تشکر و قدرردانی از مسئولین شبکه از روند پیشرفت پروژه های ساختمانی بهداشتی در دلیجان ابراز خرسند کرد.

شایان ذکر است که پایگاه سلامت امام رضا (ع) که زیر مجموعه مرکز خدمات جامع سلامت شماره 1است در تاریخ 7/2/1394 در یک ساختمان اجاره ای شروع بکار کرده بود.