آزمون مسئولین فنی شرکتهای بهداشت حرفه ای

ثبت نام آزمون مسئولین فنی شرکت های خصوصی ارائه دهنده خدمات بهداشت حرفه ای
 ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۹ کد : ۲۰۰۵ اطلاعیه تعداد بازدید:۵۹
فراخوان برگزاری  آزمون  مسئولین فنی شرکت های خدمات مهندسی بهداشت حرفه‌ای

با استناد به بند 6 ماده 37 دستور العمل شرکت‌های خصوصی بهداشت حرفه ای  و بند 5 روش اجرایی دستورالعمل مزبور، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک در نظر دارد پس از برگزاری دوره آموزشی تخصصی دو روزه با همکاری بخش خصوصی، آزمون متقاضیان مسئول فنی شرکت‌های  ارائه دهنده خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای را در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد متقاضیان در نیمه اول دی ماه برگزار نماید.

شیوه برگزاری آزمون به شرح ذیل می باشد:

برگزاری دوره آموزشی تخصصی دو روزه در زمینه عوامل شیمیایی و ارگونومی توسط بخش خصوصی.
برگزاری آزمون متقاضیان مسئول فنی شرکت‌های خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای در پایان دوره توسط معاونت بهداشتی.
دریافت هزینه دوره آموزشی و برگزاری آزمون از متقاضیان قبل از برگزاری دوره آموزشی و آزمون. لازم بذکر است شرکت در آزمون منوط به شرکت در دوره آموزشی است.
حداکثر مهلت ثبت نام تا 25 آذر ماه جاری می‌باشد.
انجام ثبت نام و ارسال مدارک از طریق پورتال دانشگاه علوم پزشکی اراک به آدرس: https://arakmu.ac.ir/vch
واریز وجهه جهت شرکت در دوره آموزشی و آزمون. میزان مبلغ واریزی پس از مشخص شدن تعداد شرکت کنندگان اعلام خواهد شد. در صورتی که متقاضی پس از واریز وجهه منصرف شود هزینه ثبت نام مسترد نخواهد شد.
مدارک لازم جهت ثبت نام :
تکمیل فرم ثبت نام
اسکن کارت ملی
اسکن صفحه اول شناسنامه
اسکن اصل مدرک تحصیلی (آخرین مدرک)
اسکن یک قطعه عکس 3*4
اسکن فیش پرداختی- مبلغ هزینه پرداختی و شماره حساب متعاقباً اعلام خواهد شد.
شرایط آزمون:
تعداد سوالات عوامل شیمیایی 20 سوال تستی و 2 سوال تشریحی
تعداد سوالات عوامل فیزیکی 20 سوال تستی و 2 سوال تشریحی
تعداد سوالات عوامل ارگونومیکی 20 سوال تستی و 2 سوال تشریحی
حداقل نمره لازم جهت تایید صلاحیت فنی کسب نمره 60 از 100 می باشد.
آزمون تستی نمره منفی ندارد.

منابع :
سوالات عوامل شیمیایی: جزوه و یا اسلاید مطالب ارائه شده در دوره آموزشی
منابع سوالات عوامل فیزیکی: فصول مرتبط با ارزیابی و اندازه گیری کتاب‌های صدا و ارتعاش دکتر گلمحمدی، روشنایی دکتر گلمحمدی، تنش‌های حرارتی دکتر گلبابایی، راهنمای اندازه گیری و ارزیابی پرتوها در محیط کار مرکز سلامت محیط و کار
سوالات عوامل ارگونومیکی: اصول ارگونومی در طراحی سیستم‌های حمل دستی کالا تالیف حسن صادقی نائینی انتشارات فن آوران، شیوه‌های ارزیابی پوسچر در ارگونومی شغلی تالیف چوبینه  نشر فن آوران، روشهای ارزیابی ارگونومی راهنمای انتخاب و کاربرد تالیف علی اکبر کیخامقدم نشر فن آوران،
Handbook of human factors and ergonomics methods, NA Stanton, A Hedge, K Brookhuis, E Sala…-2004

کتاب حدود مجاز مواجهه مواجهه شغلی ویرایش چهارم سال 1395
در صورت نیاز، اطلاعات تکمیلی متعاقباً از طریق پورتال معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اعلام خواهد شد.
شماره تماس جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مطرح کردن سوالات: 08633678637 و 09188133734
جهت ثبت نام کلیک نمایید