کدام دسته از افراد باید در مصرف گوجه سبز احتیاط کنند؟
کدام دسته از افراد باید در مصرف گوجه سبز احتیاط کنند؟
1.بیماران کلیوی و افراد دارای سنگ های کلیوی، به دلیل میزان بالای اسید اگزالیک در گوجه سبز
2.بیماران مبتلا به رفلاکس و زخم های معده به دلیل میزان بالای اسید سیتریک و اسید مالیک در گوجه سبز
3.کودکان زیر سه سال به دلیل احتمال ایجاد حساسیت که عمدتا به صورتحساسیت های پوستی مانند خارش شدید پوست، ترک خوردن، اگزما و سرخ شدن پوست بروز پیدا می کند.
چند توصیه کلی:
- بیماران کلیوی و مبتلا به فشارخون از افزودن نمک به گوجه سبز خودداری کنند.
- کالری گوجه سبز چندان پایین نیست و 12 عدد آن معادل یک واحد میوه است و 60 کالری دارد بنابراین در مصرف آن زیاده روی نشود.
- شست و شوی کامل میوه قبل از مصرف به علت احتمال آلودگی به فضله پرندگان در باغها
نظر شما :