۱۲ تیرماه،سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۷۵۶۲ اخبار اصلی
۱۲ تیرماه،سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز

معاون غذا و دارو در مورد اثرات زیانبار قاچاق کالاهای سلامت‌محور و خطرات استفاده از فرآورده‌های قاچاق و غیرمجاز گفت: با توجه به گسترش روزافزون قاچاق محصولات سلامت‌محور و مواجهه شهروندان با این محصولات غیربهداشتی، مطمئناً بخشی از این افراد با مشکلات و عوارض ناشی از مصرف محصولات غیرمجاز مواجه شده اند که متأسفانه علت اصلی مصرف محصولات سلامت‌محور قاچاق و تقلبی، «ارزانی» آن‌ها است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین افزود: مصرف محصولات سلامت‌محور قاچاق و یا تقلبی باعث بروز عوارضی نظیر آلرژی و حساسیت، سوزش در محل مصرف، کهیر. کچلی، آکنه، عفونت و حتی کوری، صدمات کبدی و سرطان می‌شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه به برخی دیگر از پیامدهای منفی پدیده شوم قاچاق در سطح کلان اشاره کرد و گفت: پایین آمدن ظرفیت نگهداری کالا و سرانجام ورشکستگی صنایع داخلی کوچک و بزرگ، افزایش قانون‌شکنی و اشاعه برخی امراض به جهت قاچاق کالا‌های غیربهداشتی و غیراستاندارد به کشور مثل لوازم‌آرایشی و بهداشتی از جمله این پیامدها است.

کلید واژه ها: مبارزه با قاچاق کالا