نتایج پیمایش کشوری بررسی عوامل خطر بیماری های غیرواگیر(STEPS) در سال ۱۳۹۵ براساس سامانه VIZIT
همه سنین |
شاخص
|
ردیف |
|
استانی |
کشوری |
||
11/31 |
10/85 |
شیوع قند خون بالادر افراد بالای 25 سال در مطالعه STEPS(درصد) قند خون ناشتا |
1 |
95/26 |
98/35 |
مراقبت موثر از قند خون بالا در افراد بالای 25 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
2 |
36/77 |
63/74 |
میزان آگاهی از قند خون بالادر افراد بالای 25 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
3 |
52/29 |
40/26 |
شیوع فشارخون بالا در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) sys ≥140 mmHg or dis ≥ 90 mmHg |
4 |
36/02 |
37/57 |
مراقبت موثر از فشارخون بالا در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
5 |
86/56 |
97/61 |
میزان آگاهی از فشارخون بالا در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
6 |
43/29 |
46/25 |
شیوع کلسترول خون بالا در افراد بالای 25 سال در مطالعه STEPS(درصد) TC ≥170 mmHg |
7 |
78/56 |
91/60 |
مراقبت موثر ازکلسترول خون بالا در افراد بالای 25 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
8 |
58/56 |
03/51 |
میزان آگاهی ازکلسترول خون بالا در افراد بالای 25 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
9 |
03/57 |
31/59 |
شیوع اضافه وزن وچاقی (نمایه توده بدنی 25 وبیشتر) در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
10 |
54/70 |
56/36 |
شیوع کم تحرکی در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد)
|
11 |
33/14 |
08/10 |
شیوع مصرف سیگار روزانه در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
12 |
07/42 |
84/45 |
افزایش مصرف میوه وسبزی در روز در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
13 |
05/13 |
77/12 |
شیوع مصرف غذاهای فست فود در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
14 |
95/10 |
47/10 |
شیوع مصرف بیش ازحدنمک در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
15 |
8/97 |
8 |
شیوع مصرف الکل روزانه در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
16 |
72/09 |
75/24 |
شیوع رعایت کمربند ایمنی در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
17 |
7/16 |
13/92 |
شیوع استفاده از کلاه ایمنی در افراد بالای 18 سال در مطالعه STEPS(درصد) |
18 |
نظر شما :