یکم شهریور روز پزشک گرامی باد

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۸۷۴۸ اخبار اصلی
پیام تبریک دکتر عبدالرحیم فردوسی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان بمناسبت یکم شهریور روز پزشک
یکم شهریور روز پزشک گرامی باد

سلام و درود فراوان تقدیم همکاران محترم پزشک

پزشکی در باور مردم هنوز مقدس ترین شغل دنیا به شمار میاید. چرا که پزشک جامه سفید بر تن، درد و رنج جسم و روان بیماران را کاویده و در تامین آرامش جسمی و روانی بیماران تلاش میکند.
پزشکی افتخاری است برای پزشکان و جامعه. البته نه به خاطر صرف پزشک بودن، بلکه به دلیل اینکه این شغل فرصت بسیار ارزشمندی فراهم میکند تا پزشکان بر دل و جان همنوعان حاکم شوند.

پس اول شهریور ماه، زاد روز پزشک و دانشمند نامور ایران ابو علی سینا و روز گرانقدر پزشک بر شما مبارک.

ضمن شادباش این روز به پزشکان و همکاران ارجمندم در شهرستان دلیجان، از اینکه بنا به مشکلات فراوان مالی و نیز همزمانی روز پزشک با ماه محرم برگزاری مراسمی درخور و شایسته پزشکان محترم فراهم نگردید از شما عزیزان پوزش طلبیده و امیدواریم در فرصت های بعدی برای جبران زحمات شما پزشکان محترم بتوانیم در مراسمی رسمی و با شکوه قدردان شما عزیزان باشیم.

روزتان مبارک

کلید واژه ها: روز پزشک