مرکز بهداشت قدم عملی را جهت کیفی سازی مدارس مروج سلامت برداشت

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۱ کد : ۳۶۰۸ اخبار اصلی
مرکز بهداشت قدم عملی را جهت کیفی سازی مدارس مروج سلامت برداشت

در راستای کیفی سازی مدارس مروج سلامت اقلام خریداری شده توسط مرکز بهداشت به مبلغ حدود 90000000 ریال تحویل اداره آموزش و پرورش شهرستان دلیجان گردید تا به نحو مقتضی در این مدارس مورد بهره برداری قرار گیرد.
     آزیتا جلالی کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان دلیجان در مصا حبه با روابط عمومی شبکه بهداشت بیان کرد: 16 مدرسه مروج سلامت در این شهرستان وجود داردکه عبارتند از: ولایت، شهید بهشتی، بهشت، مطهری، نجمه، حضرت معصومه(س)، مفتح، علی ابن ابی طالب(ع)، شهید فهمیده، مهدیه، دانشوران، فدک و اندیشه، پروین اعتصامی، حجاب راوه و شهید اصفهانی نراق.
     وی گفت: مدرسه مروج سلامت (HPS) یک نظام برای ارتقائ سلامت است که با مشارکت فعالانه اولیا، مربیان و دانش آموزان با رویکرد توانمند سازی دانش آموزان در زمینه مراقبت از خود فرهنگ خود مراقبتی و آموزش هم سانان و هم سالان منجر به افزایش هرفیت ها و توانمند سازی مردم در مورد سالم زندگی کردن، سالم کار کردن و آموزش با کیفیت خواهد شد.
     وی ادامه داد مدارس مروج سلامت ملزم به اجرای اجزای هشت گانه زیر می باشند:
• برنامه جامع آموزش سلامت در مدارس
• ارائه خدمات بهداشتی در مدرسه از طریق برنامه نظام مراقبت سلامت جسمی – روانی –اجتماعی و معنوی دانش آموزان و ارائه خدمات بالینی ( خدمات عمومی و غربالگری سلامت – صدور شناسنامه سلامت دانش آموزی ) همچنین ارائه خدمات خاص به دانش آموزان با نیاز های ویژه مانند معلولان ، دانش آموزان دارای مشکلات عاطفی و خانوادگی و مبتلایان به آسم ، صرع و تالاسمی .
• سلامت محیط در مدارس
• بهبود تغذیه در مدارس
• تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی در مدارس
• ارتقای سلامت کارکنان مدارس .
• خدمات سلامت روان و مشاهده ای در مدارس .
• مشارکت والدین و جامعه در برنامه های ارتقای سلامت در مدارس.