به مناسبت هفته جوان انجام شد

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دلیجان غربالگری سلامت شدند

۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۸ کد : ۳۶۹۳ اخبار اصلی
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دلیجان غربالگری سلامت شدند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان صبح امروز مورخه 27/1/1397 واحد سلامت جوانان و مدارس مرکز بهداشت به مناسبت هفته جوان نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت را در دانشگاه آزاد اسلامی دلیجان برپا  و پمفلت های آموزشی مرتبط با موضوع سلامت جوانان را توزیع نمود.

در حاشیه این نمایشگاه، دانشجویان پس از شرکت در کلاس کنترل استرس، معاینات غربالگری را شامل اندازه گیری قد، وزن و فشار خون انجام دادند.      در ادامه توسط پزشک معاینه شده و داوطلبانه مورد آزمایش رپید تست (تست اج آی وی ایدز) قرار گرفتند.

شایان ذکر است جوانان به منظور بررسی وضعیت جسمی و روانی و آموزش آنها غربالگری می شوند. با توجه به اینکه مراجعه آنها به مراکز و پایگاه های سلامت کمتر از سایر گروهای سنی است این حرکت در راستای دسترسی بهتر به آنها و ثبت اطلاعات در سامانه یکپارچه سلامت یا سامانه سیب انجام شد.