واحدهای نظارت بر مواد غذایی و بهداشت تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان

تغذیه در ماه مبارک رمضان ۱

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۸ کد : ۳۹۴۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۰۴
تغذیه در ماه مبارک رمضان ۱

     ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا و نزول برکات بی پایان خداوندیست . مطالعات متعددی نقش موثر روزه داری را در سلامتی به خصوص بر روی گلوکز خون ، فشار خون و سطوح چربی های خون، کنترل وزن و بهبود بیماری های مختلف نشان داده اند. ضمن اصلاح عادات غذایی غلط، دستگاه گوارش و سیستم اعصاب مرکزی که در هضم و جذب مواد غذایی دخالت دارند استراحت می کنند و بعد از روزه داری به نحو بهتری اعمال خود را انجام می دهند به عبارت دیگر متابولیسم بدن نرمال می شود.
نکات تغذیه ای  مهم در روزه داری
     1-باز کردن روزه باآب ولرم یا شیروخرمایا عسل یاکشمش(یاچای کم رنگ ویک قاشق چایخوری شکر)ونان وپنیروسبزی خوردن یا سوپ  که فشار چندانی به معده وارد نمی کنند.
     2- پرهیز از مصرف مقادیر زیاد شیرینی ها،شکر ،شربت ها و نوشابه های گازدار مخصوصا در وعده سحر
     3- پرهیز از پرخوری و زیاده روی در مصرف غذاهای پرچرب و شیرین مانند نان خامه ای، زولبیا ،بامیه،حلوا و شله زرد و غیره که باعث سر دل،اضافه وزن و عطش شدید شده و این تشنگی با مقدار زیادی نوشیدنی های سرد جبران می شود
     4-مصرف متادل سبزی ها مانند سبزی خوردن ،سالاد ،کاهو،گوجه و خیار و ماست و خیار ونعنا به همراه غذا
     5- نوشیدن شربت خاکشیر،تخم شربتی و خرفه، شربت عسل آبلیمو و گلاب ، سکنجبین، عرق نعنا و کاسنی با کمی شکر ، آبمیوه های طبیعی و دوغ بدون نمک و نوشیدن آب پس از غذای سحری جهت پیشگیری از عطش
 


نظر شما :