نشست توانمند سازی دبیران و جانشینان دبیران کانونهای سلامت محله با کارشناسان مولفه های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۱ کد : ۳۹۶ اخبار اصلی
نشست توانمند سازی دبیران و جانشینان دبیران کانونهای سلامت محله با کارشناسان مولفه  های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک

نشست توانمند سازی  دبیران و جانشینان دبیران کانونهای سلامت محله در محل دفتر سرپرست مرکز بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت دلیجان در این نشست مهدی امینی  کارشناس معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک کانون سلامت را محلی تعریف کرد که با مشارکت مردم در یک محله با هدف و ارتقای سلامت خود ، خانواده ، محله و جامعه تشکیل میگردد.

وی هدف از ایجاد کانونهای سلامت را ، ارتقای سطح سلامت جسمی ، روانی ، اجتماعی و معنوی ساکنان محله، همکاری و مشارکت مردم در توسعه همه جانبه و سلامت محله، بسیج و هدایت و مدیریت ظرفیت های مردمی در پاسخ دهی به معضلات و مشکلات محله، سازماندهی و توانمند سازی مردم در پذیرش مسئولیت اجتماعی، تقویت شادابی و امید به زندگی از طریق بهبود شرایط محیط و اجتماع، ترویج سبک زندگی سالم و تقویت روحیه خودباروری و اعتماد بنفس از طریق شرکت در فعالیت های داوطلبانه و خیرخواهانه عنون کرد.

امینی وظایف دبیران و جانشینان کانوهای سلامت را تشریح و اشاره کرد که به زودی ابلاغ ایشان صادر خواهد شد.