قابل توجه همکاران محترم

۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۵ کد : ۵۵۴ اخبار اصلی
آزمون غیر حضور سبک زندگی سالم به دمیزان ۶ ساعت در تاریخ ۶/۶/۱۳۹۷
آزمون غیر حضوری

با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  «  سبک زندگی سالم ۱ » به میزان  ۶   ساعت  دوره عمومی  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب معاونت محترم بهداشتی دانشگاه در سال ۱۳۹۷  جهت گروه هدف :  کلیه همکاران دانشگاه و واحدهای تابعه به جزء نیروهای شرکتی و طرح پزشک خانواده  ، خواهشمند است دستور فرمائید مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، به نحو مقتضی به همکاران اطلاع رسانی گردد  :

۱-منبع آزمون تحت عنوان «  سبک زندگی سالم ۱  » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  دریافت فایلهای آموزشی )  بارگذاری گردیده است.

۲- تاریخ برگزاری آزمون   ۰۶/۰۶/۱۳۹۷ ( سه شنبه ) می باشد.

۳- بازه زمانی برگزاری آزمون ازساعت ۱۵ الی  ۱۸ می باشد.

۴- تعداد سوالات آزمون  18 سوال وحداکثر زمان پاسخگویی 15  دقیقه می باشد.

۵- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.

۶- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.

۷- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.

۸- جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،

می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.