به مناسبت هفته پیشگیری از خودکشی

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۵ کد : ۵۸۰۶ اخبار اصلی
به مناسبت هفته پیشگیری از خودکشی

وحیده منصوری مسئول بهداشت روان مرکز بهداشت دلیجان

19شهریور ماه هرسال با عنوان روز جهانی پیشگیری از خودکشی نامگزاری گردیده است که در ایران اهم فعالیت ها در بازه زمانی یک هفته انجام می گردد.
     باتوجه به اینکه در نیمه اول سال 1398 آمار خودکشی(موفق) در دلیجان نسبت به سال های گذشته بیشتر گزارش گردیده، لزوم آموزش گروه های پر خطر علاوه بر عموم مردم در دستور کار کادر بهداشتی قرار دارد.
     همچنین با انجام غربالگری سلامت روان در مراکز خدمات جامع، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت روستایی و شناسایی موارد مثبت و ارجاع به پزشک با هدف تشخیص زود هنگام بیماری افسردگی و پیشگیری از رفتار خود کشی از اهم فعالیتهای جاری مرکز بهداشت می باشد.
از جمله اقداماتی که به مناسبت هفته پیشگیری از خودکشی انجام شد می توان به جلسات آموزشی با موضوع اختلالات روانپزشکی (افسردگی) مهارت ها ی زندگی جهت گروه هدف آسیب پذیر و عموم مردم و برگزاری کمیته برون بخشی با حضور روسای دانشگاه ها، اداره بهزیستی، نیروی انتظامی  و آموزش و پرورش در خصوص برنامه ریزی و مداخلات پیشگیرانه از اقدام به خود کشی در سطح شهرستان اشاره کرد.