به مناسبت هفته سلامت روان

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۶ کد : ۶۰۷۴ اخبار اصلی
ارتقای سلامت روان، جامع ای با نشاط

واحد بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان دلیجان
    هرساله در ایران  18تا 24 مهرماه به نام هفته سلامت روان نام گذاری گردیده است. شعار منتخب سال1398 با عنوان (ارتقاءسلامت روان ،جامعه با نشاط) میباشد.
     شادی ونشاط به عنوان یکی از احساسات ریشه ای مثبت ویکی از ضروری ترین خواسته های فطری ونیازهای روانی انسان ،نقش تعیین کننده ای در تامین سلامت فرد وجامعه داشته واز آنجاکه شادی همواره با خرسندی ،خوشبینی وامید واعتماد همراه است ،میتواند نقش تسریع کننده ای در فرایند توسعه جامعه داشته باشد.با همین مبناست که ازسال 2000میلادی به بعددر نگاه سازمان ملل برای تعیین سطح توسعه یافتگی کشورهامتغییرهای نشاط یا شادکامی ،امید به آینده،خشنودی ورضایت مندی افراد جامعه نیز به عنوان یک متغییر کلیدی وارد محاسبات شده است .به این صورت که اگر مردم یک جامعه احساس شادکامی ،خشنودی ورضایتمندی نکنند،نمی توان آن جامعه را توسعه یافته –به ویژه در حوزه توسعه اجتماعی- قلمداد نمود.
     نشاط اجتماعی به عنوان یکی از مهم ترین وموثرترین شاخص های اجتماعی در گسترش احساس رضایت عمومی از زندگی، بسط تعاملات سازنده، رشد اعتمادعمومی ومشارکت همه جانبه اجتماعی به شمارمی رود.
    واحد بهداشت روان مرکز بهداشت دلیجان هر ساله در این هفته برنامه های متنوعی مانند جلسات آموزشی جهت گروه های هدف، مسابقات ورزشی در مدارس، مسابقه نقاشی، همایش پیاده روی برای پرسنل شبکه بهداشت و همایش ها.
     همایشی که برای سال جاری برنامه ریزی شده است از نوع انگیزشی بوده و با رویکرد سلامت روان در تاریخ 24 مهر در سالن جلسات دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.