در سال ۱۳۹۷ در دلیجان تعداد ۲۵ نفر در حوادث ترافیکی جان باخته اند
در تاریخ 30 آبان ماه اولین جلسه کمیته جامعه ایمن شهرستان دلیجان با حضور محمد رضا یوسفی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار، دکتر عبدالرحیم فردوسی مدیر شبکه بهداشت، دکتر مرتضی اسحاقی سرپرست مرکز بهداشت و مدیران و کارشناسان ادارات عضو در سالن کنفرانس فرمانداری دلیجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان در ابتدای جلسه پس از قرائت آیاتی چند از قرآن مجید، سهیلا انصار زاده کارشناس سلامت اجتماعی شبکه بهداشت بصورت مقدمه آمار کشته های تصادفات ترافیکی ایران را ارائه و تعداد آن را با تلفات یک جنگ تمام عیار قابل مقایسه دانست. وی تلفات ترافیکی دلیجان را در سال گذشته 25 کشته بر شمرد.
انصار زاده جامعه ایمن را جامعه ای مبتنی بر پیشگیری از حوادث که متکی بر مشارکت مردم و دخالت مسئولان محلی و همکاری بین بخشی می باشد تعریف نمود و راهکارهای رسیدن به آنرا مانند تشکیل کمیته بین بخشی جامعه ایمن، جلب مشارکت سازمان های ذیربط، فرهنگ سازی، ارتقای فرهنگ خود مراقبتی و فرهنگ ایمنی، افزایش دانش و آگاهی عموم افراد جامعه در زمینه پیشگیری از حوادث، تعیین اولویت های حوادث، ارزیابی عوامل خطر، شناسایی افرادآسیب پذیر، شناسایی محیط های پر خطر، تعیین وظایف هر کدام از اعضای کمیته، جمع آوری اطلاعات آماری مصدومین و تجزیه و تحلیل اطلاعات و در نهایت طراحی و اعمال مداخلات پیشگیرانه تشریح کرد.
سپس رحمان دلاوری عضو شورای اسلامی شهر دلیجان با توجه به اهمیت بالای کمیته جامعه ایمن از معاون فرماندار درخواست نمود جلسه کمیته جامعه ایمن به ذکر تعاریف و نظرات خلاصه نشود و حتما خروجی عملی و اجرایی داشه باشد.
یوسفی معاون فرماندار با اشاره به فاجعه بار بودن آمار کشته های ترافیکی و اهمیت ایجاد جامعه ایمن از تاخیر درتشکیل کمیته ابراز تاسف کرد. وی تهیه چکلیست های جامع برای شناسایی نقاط حادثه خیز و کانون های خطر دلیجان را ضروری دانست.
در پایان مدیر شبکه بهداشت گفت: رسیدن به جامعه ایمن پیچیده نیست و حتی می تواند در یک روستا محقق شود. کافی است که سه ویژگی تفکر ایمنی، مشارکت مردم و همکاری بین بخشی ادارات ایجاد شود.
نظر شما :