روغن نباتی مایع سالمتر از روغن های حیوانی و روغن های جامد است
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان کارگاه "بیماریها و خواص برخی خوراکیها" در تاریخ 28 بهمن ماه با حضور کارکنان شبکه در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این کارگاه عباس رضایی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت: سبزیجات سبز تیره و قرمز، کاهو، کلم و گوجه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارند که از بروز سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری می کند.
وی ادامه داد: سیر و جوی دوسر دارای خواص درمانی موثری در بیماری های مختلف است و توصیه می شود بصورت مداوم مصرف شوند.
در ادامه فاطمه مسعودی مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، بهداشت و آرایشی شبکه بهداشت تاکید کرد، صدور مجوز برای تولید مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی در دلیجان سختگیرانه است و پس از راه اندازی و هنگام تولید نظارت مستمر وجود دارد بنابراین مردم می توانند محصولات را با اطمینان مصرف کنند.
مسعودی گفت: صنعت ناگزیر است به مواد غذایی در حد مجاز مواد نگهدارنده بیافزاید تا ماندگاری محصولات را بالا ببرد. اما مردم باید مصرف مواد غذایی بسته بندی را کم کنند تا ورود مواد نگهدارنده مثل نیترات به بدن به حداقل برسد.
مسئول نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت دلیجان افزود: ویتامین ای، سیر، گوجه، آلبالو، گیلاس، زنجبیل، چای سبز و زغال اخته برای کاهش غلظت خون موثر است.
نظر شما :