بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از شبکه بهداشت دلیجان

۰۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۸ کد : ۷۸۵۹ اخبار اصلی
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از شبکه بهداشت دلیجان

دکتر جواد نظری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز بهداشت و بیماستان امام صادق (ع) دلیجان بازدید نمود.
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان دکتر جواد نظر در این بازدید در جلسه ای  با حضور دکتر عبدالرحیم فردوسی مدیر شبکه و دکتر مرتضی اسحاقی سرپرست و کارشناسان مرکز بهداشت  در دفتر سرپرست برگزار شد شرکت نمود.
در این جلسه اسحاقی گزارشی از اقدامات انجام شده درزمینه پیشگیری از شیوع کرونا ویروس کووید 19 ارائه نمود.
     نظری سپس از بیمارستان امام صادق (ع) بازدی و در جریان روند آزمایش افراد مشکوک،  قرنطینه بیماران و امکانات ضدعفونی بیمارستان قرار گرفت.
گفتنی است در بیمارستان امام صادق (ع) یک اتاق ایزوله برای افراد مشکوک به ابتلا و یک اتاق ایزوله برای افراد مبتلا در نظر گرفته شده است. پرستار و خدمه این اتاق ها اختصاصی است و با تمهیداتی ورود سایر افراد محدود شده است.