برگزاری آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت ۱ »

۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۲ کد : ۹۳۴ اخبار اصلی
برگزاری آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت ۱ »

احتراما" با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  «  اسلام و مبانی مدیریت ۱ » به میزان ۲۰   ساعت  دوره آموزشی  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب دانشگاه در سال ۱۳۹۷  ، خواهشمند است دستور فرمائید ، مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد را به همکاران اطلاع رسانی نمایند   :

۱-آزمون برای دو گروه هدف مدیران و کارکنان برگزار میگردد:

۱-۱-گروه هدف مدیران : شامل مدیران میانی و مدیران پایه میباشد (  دوره آموزشی بهبود مدیریت )%

۱-۲-گروه هدف کارکنان : شامل کارشناسان امور اداری – آموزش ، پژوهش و تحقیقات – امور مالی – امور اجتماعی ( کارشناسان روابط عمومی و کارشناسان حقوقی ) – کتابدار – کارشناسان بودجه – انباردار – فنی و مهندسی ( عمرانی ) – دانشجویی و فرهنگی – کارگزین – ( دوره آموزشی کارشناسان شغلی ثبت میگردد )

۲-منبع آزمون تحت عنوان «  اسلام و مبانی مدیریت   » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  دریافت فایلهای آموزشی )  بارگذاری گردیده است. ( از صفحه ۱ تا  پایان صفحه ۲۰۲ مطالعه گردد ) %

-۳تاریخ برگزاری آزمون  24/07/1397 ( سه شنبه ) می باشد.

-۴بازه زمانی برگزاری آزمون برای کارشناسان ازساعت ۱۵ الی  ۱۸ می باشد.

۵- بازه زمانی برگزاری آزمون برای مدیران میانی و مدیران پایه از ساعت ۱۸ الی ۲۱ می باشد%

-۶ تعداد سوالات آزمون  ۴۰ سوال وحداکثر زمان پاسخگویی  ۳۰  دقیقه می باشد.

-۷ جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.

-۸ هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.

-۹ آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.

-۱۰جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.