توصیه های تغذیه ای و بهداشتی
مصرف انواع میوه ها و سبزیجات تازه به علت دارا بودن ویتامین های آ و ث و لبنیات حاوی ویتامین دی در طول روز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع بیماریها از جمله کووید 19 می شود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تغذیه و کرونا
به شرط رعایت موارد زیر در شرایط ناگزیر امکان استفاده از غذاهای بیرون وجود دارد :
شرط اول : به هیچ وجه در داخل رستوران غذا نخوریم بلکه غذا را در منزل بخوریم.
شرط دوم: به محض اینکه غذا را به منزل آوردیم ابتدا دستها را ضد عفونی کرده سپس از ظرف یا بسته بندی خارج و به ظرف خودمان منتقل نماییم.
شرط سوم : حتما حتما غذا را در فر یا ماکروفر یا روی گاز گرم نموده به طوریکه حرارت یکنواخت به تمام قسمتهای غذا برسد و کاملا گرم شود .
شرط چهارم : فقط غذاهایی که به طور کامل پخته می شوند بخریم و غذاهایی مثل کباب یا استیک یا جوجه کباب که خوب مغز پخت نمی شوند نخریم.
شرط پنجم : مواد غذایی خام، ساندویچ های سرد و غذاهایی که قابل گرم کردن نیستند نخریم مانند : سالاد الویه، ساندویچ های سرد، دسرهای رستورانی، نوشیدنی های غیر صنعتی و ...
شرط ششم : سسهای تک نفره، قوطی یا بطری نوشیدنی ، قاشق و چنگال و هر وسیله ای را که از رستوران تحویل گرفتیم قبل از استفاده با مایع ظرفشویی بشوییم.
1: دکتر سمیرا ربیعی متخصص علوم تغذیه و رژیم درمانی ، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انتخاب بشقاب غذا