توصیه های تغذیه ای و بهداشتی

تعداد بازدید:۳۱۹۶
توصیه های تغذیه ای و بهداشتی

     مصرف انواع میوه ها و سبزیجات تازه به علت دارا بودن ویتامین های آ و ث و لبنیات حاوی ویتامین دی در طول روز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع بیماریها از جمله کووید 19 می شود.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تغذیه و کرونا

به شرط رعایت موارد زیر در شرایط ناگزیر امکان استفاده از غذاهای بیرون وجود دارد :

شرط اول : به هیچ وجه در داخل رستوران غذا نخوریم بلکه غذا را در منزل بخوریم.

شرط دوم: به محض اینکه غذا را به منزل آوردیم ابتدا دستها را ضد عفونی کرده سپس از ظرف یا بسته بندی خارج و به ظرف خودمان منتقل نماییم.

شرط سوم : حتما حتما غذا را در فر یا ماکروفر یا روی گاز گرم نموده به طوریکه حرارت یکنواخت به تمام قسمتهای غذا برسد و کاملا گرم شود .

شرط چهارم : فقط غذاهایی که به طور کامل پخته می شوند بخریم و غذاهایی مثل کباب یا استیک یا جوجه کباب که خوب مغز پخت نمی شوند نخریم.

شرط پنجم : مواد غذایی خام، ساندویچ های سرد و غذاهایی که قابل گرم کردن نیستند نخریم مانند : سالاد الویه، ساندویچ های سرد، دسرهای رستورانی، نوشیدنی های غیر صنعتی و ...

شرط ششم : سسهای تک نفره، قوطی یا بطری نوشیدنی ، قاشق و چنگال و هر وسیله ای را که از رستوران تحویل گرفتیم قبل از استفاده با مایع ظرفشویی بشوییم.

1: دکتر سمیرا ربیعی متخصص علوم تغذیه و رژیم درمانی ، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

انتخاب بشقاب غذا

آخرین ویرایش۰۵ مهر ۱۳۹۹