آرشیو اخبار
هفته ملی سلامت بانوان ایرانی سال ۱۴۰۰:شعار سال۱۴۰۰ «زنان، مدیریت سلامت ، مهار کرونا»
هفته ملی "سلامت بانوان ایران"، همه ساله در هفته پایانی مهرماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروههای مختلف جامعه در خصوص اولویتهای سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، برگزار می شود. هفته ملی سلامت بانوان ایرانی سال ۱۴۰۰: شعار سال۱۴۰۰ «زنان، مدیریت سلامت ، مهار کرونا»روزشمار این هفته : شنبه ۲۴ مهر : زنان، مدیریت اطلاعات و ارتقای سواد سلامت در بحران کرونا (دریافت اطلاعات از منابع معتبر، تشخیص منابع معتبر از غیر معتبر، استفاده صحیح و انتشار اطلاعات در شبکه های مجازی) یکشنبه ۲۵ مهر: زنان، مدیریت سلامت روان خود و خانواده در بحران کرونا (مدیریت سوگ ، مدیریت استرس، خشونت خانگی، روابط خانوادگی سالم، تقویت مهارتهای ارتباطی، حمایت همسران از یکدیگر) دوشنبه ۲۶ مهر: زنان و مدیریت زندگی سالم در بحران کرونا ( تغذیه سالم، فعالیت بدنی در منزل) سه شنبه ۲۷ مهر: زنان و سلامت اجتماعی در بحران کرونا (فقر، بیکاری، از دست دادن سرپرست خانواده، زنان سرپرست خانواده، فرصت کارآفرینی، آموزش راه اندازی کسب و کار در فضای مجازی برای زنان) چهارشنبه ۲۸ مهر: زنان و سلامت باروری در بحران کرونا (روابط زناشویی ایمن و سالم، بارداری، زایمان، شیردهی) پنجشنبه ۲۹ مهر: زنان و واکسیناسیون بیماری کووید ۱۹(اهمیت واکسیناسیون و رفع باورهای غلط، دریافت اطلاعات صحیح درباره عوارض واکسیناسیون و مدیریت آن، واکسیناسیون زنان باردار، واکسیناسیون نوجوانان و جوانان، مشاغل پرخطر و واکسیناسیون کرونا) جمعه ۳۰ مهر: زنان و مدیریت سلامت خانواده ( حمایت از همسر و فرزندان، پیشگیری از انتقال کووید در بین افراد خانواده)
ادامه مطلبروز جهانی ایمنی غذا سال ۲۰۲۱ با شعار: "غذای ایمن امروز برای فردایی سالم"
روز جهانی ایمنی غذا سال ۲۰۲۱ با شعار: "غذای ایمن امروز برای فردایی سالم" توضیحات منتشر شده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ روز جهانی ایمنی غذا سال ۲۰۲۱ با شعار: ۷ ژوئن بعنوان روز جهانی ایمنی غذا با هدف جلب توجه و الهام بخشیدن به اقدامات برای جلوگیری، شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا، کمک به امنیت غذایی، سلامت انسان، رونق اقتصادی، کشاورزی، دسترسی به بازار، گردشگری و توسعه پایدار نامگذاری شده است. به گزارش وب دا فسا؛ موضوع امسال روز جهانی ایمنی غذا، "غذای ایمن امروز برای فردایی سالم" تأکید می کند که تولید و مصرف غذای بی خطر فواید فوری و بلند مدت برای مردم، کره زمین و اقتصاد دارد. شناخت ارتباطات سیستمی بین سلامت مردم، حیوانات، گیاهان، محیط زیست و اقتصاد به ما در تأمین نیازهای آینده کمک می کند. در سال ۲۰۱۸ مجمع عمومی سازمان ملل متحد با درک بار جهانی بیماری های منتقله از غذا، که افراد در هر سنی به ویژه کودکان زیر ۵ سال و افرادی که در کشورهای کم درآمد زندگی می کنند را تحت تأثیر قرار می دهد،اعلام کرد که هر ۷ ژوئن روز جهانی ایمنی مواد غذایی است. در سال ۲۰۲۰، مجمع جهانی بهداشت تصمیمی را در مورد تقویت تلاش ها برای ایمنی مواد غذایی برای کاهش بار بیماری های منتقله از غذا تصویب کرد. سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) به طور مشترک با همکاری کشورهای عضو و سایر سازمان های مربوطه اقداماتی را برای روز جهانی ایمنی غذا برنامه ریزی می کنند. ایمنی غذا مسئولیت مشترک بین دولت ها، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است. همه افراد از مزرعه تا سفره نقشی دارند تا اطمینان حاصل کنند که غذایی که مصرف می کنیم سالم و امن است. از طریق روز جهانی ایمنی غذا، WHO تلاش می کند تا ایمنی مواد غذایی را در دستور کار عمومی قرار دهد و از بار بیماری های منتقله از غذا در سطح جهان بکاهد. منبع: سازمان جهانی بهداشت ترجمه در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا
ادامه مطلبواکسینه شدن ۸۰ درصد دانش آموزان ۱۲-۱۸ سال در شهرستان فراهان
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراهان در مورخ ۲۲ مهر ماه گفت:بیش از ۸۰ درصد دانش آموزان رنج سنی ۱۲-۱۸ سال دوز اول واکسن خود را دریافت کرده اند. #من واکسن میزنم #هر خانه یک پایگاه سلامت #کووید۱۹ #شبکه بهداشت شهرستان فراهان
ادامه مطلب