فرم رضایتمندی فراگیران از امکانات آموزشی و رفاهی مرکز

لطفاً به تمام سؤالات پاسخ بدهید و در انتخاب گزینه دقت داشته باشید.
  • *بسیار موافقمموافقمنظری ندارممخالفمبسیار مخالفم
    1- مرکز، برنامه توجیهی بدو ورود جهت فراگیران به صورت مناسب تنظیم و اجرا می نماید.
    2- مرکز، وظایف متقابل فراگیران رده¬های مختلف نسبت به یکدیگر را مشخص و اعلام نموده است.
    3- دانشكده متناسب با برنامه های آموزشی بخش¬¬ها و تعداد فراگیران، کلاس¬های درس با فضای فیزیکی مناسب اختصاص داده است.
    4- در کلاس¬های درس، تالارها و سالن¬های اجتماعات مرکز، امکانات سمعی بصری مناسب فراهم شده است.
    5- مرکز، تجهیزات و تکنولوژی آموزشی تخصصی مناسب در محیط-های آموزشی برای یادگیری فراهم آورده است.
    6- دانشكده دارای امکانات دسترسی به اینترنت با سرعت قابل قبول برای فعالیت¬های آموزشی و پژوهشی می¬باشد.
    7- مرکز، امکان دسترسی به کتب مرجع تخصصی و مجلات علمی به روز و منابع آموزشی برای فراگیران فراهم نموده است.
    8- در مرکز فضای مطالعه متناسب با تعداد فراگیران وجود دارد.
    9- در کتابخانه مرکز، امکانات مناسب سخت¬افزاری جهت خدمات آموزشی فراهم شده است.
    10- امکان دسترسی به سیستم اطلاعاتی مرکز برای اهداف آموزشی و پژوهشی برای فراگیران وجود دارد.
    11- رفتار پرسنل دانشكده با فراگیران محترمانه است.