فراخوان هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۴ کد : ۳۸۳۳۳ اصلی

احتراما با عنایت به برگزاری سالانه همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری مطابق با سنوات گذشته، به استحضار می رساند به یاری خداوند متعال بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی از تاریخ 12 الی 13 اردیبهشت ماه 1403 برگزار و  مرحله دانشگاهی جشنواره در دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز گردیده است. مهلت ارسال خلاصه  فرآیندها به دبیرخانه دانشگاهی 20 مهر ماه لغایت 30 آبان ماه سال جاری می باشد. اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه ارسال خلاصه فرآیندها، آیین نامه و شیوه نامه برگزاری جشنواره و تسهیلات ارائه شده توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در خصوص تسهیل امر نگارش و اجرای فرآیند های آموزشی در پیوست و در پرتال دانشگاه علوم پزشکی، ساب پرتال معاونت آموزش به آدرسhttps://arakmu.ac.ir/vce/fa/page/5979 قابل دسترسی می باشد.

فرم خلاصه فرایند 1402

راهنمای حیطه ها