گزارش گروه شنوایی شناسی از نوزدهمین کنگره شنوایی شناسی

۰۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۹ کد : ۴۰۴۰۶ اصلی
گزارش گروه شنوایی شناسی از نوزدهمین کنگره شنوایی شناسی

احتراما به استحضار می رساند کلیه اعضای گروه شنوایی شناسی به عنوان عضوکمیته علمی نوزدهمین کنگره شنوایی شناسی در 14 الی 16 آذرماه1402 و همچنین داور مقالات ارسالی فعالیت داشته اند. ضمنا آقای دکتر نجفی عضو هیات علمی گروه شنوایی شناسی به عنوان مدرس کارگاه "ساندتراپی در درمان وزوز گوش" حضور داشته وپوستر با عنوان "تاثیرات مواجهه با سر و صدای محیط کار بر سیستم شنوایی دندانپزشکان: یک مطالعه مروری" نیز ارائه گردید.

همچنین در روز کنگره مذاکراتی با سایر گروههای شنوایی شناسیو اعضای محترم بورد در خصوص وضعیت گروه و گسترش عرصه های فعالیت صورت گرفت.

بازدید از شرکتهای مرتبط با حوزه شنوایی نیز صورت گرفت و هماهنگیهایی در خصوص برگزاری کارگاههی آموزشی برای دانشجویان انجام شد.

در جلسه بورد شنوایی شناسی در روز دوم کنگره نیز در خصوص کوریکولوم شنوایی شناسی در مقاطع مختلف و مقطع AUD بحث و تبادل نظر صورت گرفت. پیشنهادات و نظرات لازم نیز به اعضای محترم بورد منعکس گردید.

کلید واژه ها: گزارش کنگره علمی شنویی شناسی