نقش تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۹۱
نقش تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

1.    مصرف مواد غذایی با شاخص قندی بالا مانند زولبیا و بامیه در وقت سحر موجب گرسنگی زودرس در طول روز می‌شود. 
2.    مصرف سه وعده غذای اصلی (افطار ، شام و سحری ) برای داشتن تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان ضروری  است.
3.    مصرف مواد غذایی حاوی قند های ساده مانند زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان باعث کاهش ایمنی بدن شده واحتمال ابتلاء شما به کرونا را افزایش خواهد داد.  
4.    مصرف سالاد یا سبزی در وعده شام و سحر باعث افزایش ایمنی بدن شده و احتمال ابتلاء شما به کرونا را کاهش می دهد. 
5.    مصرف دو تا چهار عدد میوه در فواصل بین افطار تاسحر باعث افزایش ایمنی بدن شده واحتمال ابتلاء به کرونا را کاهش می دهد.
6.    مصرف شش الی هشت لیوان آب همراه با عرقیات گیاهی در فاصله بین افطار تا سحر باعث تامین آب مورد نیاز بدن شده واحتمال ابتلاء به کرونا را در شما کاهش  می دهد. 
7.    مصرف نان سبوس دار در ماه مبارک رمضان باعث پیشگیری از یبوست و بالا بردن ایمنی بدن شده و احتمال ابتلاء به کرونا را در شما کاهش می دهد.
8.    برای کاهش تشنگی و افزایش دریافت ویتامینها در ماه مبارک رمضان، سبزی یا سالاد را در وعده سحر و شام بگنجانید تا ایمنی بدنتان در مقابل ابتلاء به بیماریها افزایش یابد. 
9.    با خوردن یک لیوان چای، 2 لیوان آب از بدن شما دفع می شود پس در ماه مبارک رمضان چای کمتری مصرف کنید. 


نظر شما :