بازدید مسئولین ارشد شهرستان تفرش و دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان والفجر

۲۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۰ اخبار اصلی
بازدید مسئولین ارشد شهرستان تفرش و دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان والفجر

روز دوشنبه مورخ 19 شهریور ماه 1403 مسئولین ارشد شهرستان تفرش و دانشگاه علوم پزشکی اراک با محوریت بررسی مسائل و چالش های حوزه سلامت تفرش از بیمارستان والفجر بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و روند خدمت رسانی به بیماران قرار گرفتند.
امام جمعه و فرماندار شهرستان تفرش به اتفاق رئیس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک و با همراهی مسئولین شبکه بهداشت و درمان تفرش و بیمارستان والفجر، در این بازدید با حضور در بخش های مختلف بیمارستان اعم از اورژانس، آزمایشگاه، داروخانه، زایشگاه و سی سی یو و … این مرکز درمانی، فرآیندهای ارائه خدمت به بیماران را مورد ارزیابی قرار دادند.
دکتر امانی در این بازدید با مسئولان و کارکنان این بیمارستان دیدار و گفتگو کرد و همچنین گزارشی از اقدامات و فعالیت های بیمارستان والفجر از سوی مدیر بیمارستان ارائه شد.
بررسی فضای در نظر گرفته شده و ارزیابی نصب و راه اندازی دستگاه سی تی اسکن در این بیمارستان از دیگر محورهای این بازدید بود.
کمبود تعداد پزشکان و همچنین کمبود برخی از تجهیزات پزشکی از جمله چالش های مطرح شده توسط کارکنان و بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان بود.

کلید واژه ها: بیمارستان تفرش تفرش بیمارستان والفجر تفرش بازدید دکتر امانی مسئولین ارشد دانشگاه علوم پزشکی اراک