پیام تبریک و خوش آمدگویی مدیر گروه رشته شنوایی شناسی به دانشجویان جدیدالورود

۱۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۲ کد : ۲۹۱۴۵ اصلی
پیام تبریک و خوش آمدگویی مدیر گروه رشته شنوایی شناسی به دانشجویان جدیدالورود

عرض سلام و تبریک به شما جوانان فرهیخته‌ ی ایران زمین

ورود شما سرمایه‌های گرانقدر کشوربه دانشگاه، مهد علم و دانش، را گرامی می داریم. بی‌شک شما حوانان آینده ساز در فردایی نه چندان دور، بر فراز قله‌های معرفت، دانش و خلاقیت خواهید درخشید و ما به خود می‌بالیم که به فرزندان فرهیخته این مرز و بوم خوش‌آمد بگوئیم.
در شرایط فعلی، همگام با جامعه برای حل مسائل عصر کرونا و پساکرونا گام برداشته و یقین داریم  دانشجویان می‌توانند نقش سازنده و بسزایی در این بین ایفا نمایند.پذیرای نظرات و ایده‌های خلاقانه و واقع‌بینانه شما در زمینه ارتقاء بهره‌وری آموزشی هستیم و امید داریم؛ با روحیه‌ای سرشار از امید و نشاط و با کوله باری از دانش و اطلاعات، دوره‌ آموزش خود را سپری نمائید.
به نمایندگی از گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی اراک، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی، امیدوارم شاهد درخشش بیشتر شما جوانان پرشور، مسئولیت‌شناس، تحول‌آفرین و در عرصه های مختلف باشیم.

"خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما
رستگار"